Body / mind balance

Body-mind-balance, breng balans in je leven!

.

Zijn lichaam en geest met elkaar in balans, dan kan er gezondheid en vitaliteit ontstaan. Zorg goed voor jouw body-mind-balance!

.

Ben je vaak moe, altijd maar actief, veel met de buitenwereld bezig? Heb je behoefte aan meer rust, energie en ontspanning? En zoek je graag meer verbinding met je wezenlijk zelf?

Dan is deze balans workshop wellicht iets voor jou.

Wat kun je verwachten van de Body-mind-balance workshop?

In de 2,5 à 3 uur durende body-mind-balance workshop krijg je handvatten en praktische oefeningen aangereikt om je persoonlijke balans te bewaken en te beïnvloeden. Het gaat dan om de balans tussen lichaam en geest. Je leert je eigen vitaliteit en ontspanning te vergroten. De oefeningen zijn erg leuk en leerzaam om in een klein groepsverband te doen. Samen met je collega’s, vrienden of familieleden. In het kader van een teamtraining, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, valentijnscadeau, een origineel verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, jubileumcadeau of origineel bedankje. Of gewoon als bewust cadeautje aan jezelf voor je eigen ontwikkeling en gezondheid.

.

Wat is de inhoud van de workshop?

In de workshop staan body-balance en mind-balance centraal in de vorm van bewuste en op resultaatbody-mind-balance, workshop balans, body mind balance, vitaliteit, wellness workshop, massage, meditatie, personeelsuitje, teamtraining, vrijgezellenuitje, gezondheid, braingym, bodyscan, meridiaanstrekkingen, energieoefeningen, onderlinge massage, mindfulness, aandachtsoefening, workshops Breda, Sheila Haanstra-van Kan, mindfulness Breda, massage Breda, mindful, energiek, vitaliteitstraject, vitality, balans, welzijn, stress, stressrelease, burnout gerichte oefeningen:
* Energie- en bewegingsoefeningen (o.a. yoga en meridiaanstrekkingen)
* Massage oefeningen
* Aandachtoefeningen (mindfulness, meditatie)

.

.

Meer ontspanning, balans, vitaliteit, energie, levenskwaliteit

.

Na de body-mind-balance workshop ben je in staat om de aangeleerde kennis en vaardigheden praktisch toe te passen in je dagelijkse leven. Je ervaart meer ontspanning, fysieke en mentale balans, plezier, vitaliteit, positief onderling contact en inzichtsverruiming.

.

Praktische gegevens Body-mind-balance workshop

Duur: 2,5 à 3 uur
Aantal deelnemers: vanaf 2 personen al mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden voor grotere groepen. Workshops voor groepen groter dan 6 personen vinden plaats op een specifieke locatie, aan huis, binnen de organisatie.
Kosten: € 85,- p.p. bij 2 deelnemers. Vanaf 3 personen is het tarief € 70,- p.p. Vraag een offerte aan voor je gezelschap of (kleine) organisatie. Vraag naar de mogelijkheden voor een specifiek afgestemde workshop op locatie of op maat. Inbegrepen bij de workshop is uitgebreid cursusmateriaal, koffie/thee/water en iets erbij.

.

Reserveer zelf in je eigen tijd via het online afsprakenportaal een datum voor de Body-mind-balance workshop. N.B. het boeken van deze workshop kan minimaal één week vooraf aan de datum.

.

The key to life is balance, body-mind-balance! Alles draait om balans. Zorg goed voor jezelf.