Blogs

Met mijn blogs deel ik graag mijn passie voor een bewuste manier van leven en een gezonde leefstijl

Met mijn blogs houd ik je graag op de hoogte van holistische levensonderwerpen. Onderwerpen die jou informeren, inspireren en tot nieuwe inzichten brengen. Inzichten die voor jouw leven of van je naasten een toegevoegde waarde zijn.

blog, blog EsZensa Wellness, nieuws, informatie, wellness nieuws, actueel, massage, healing, coaching, wellness Breda, kindermassage, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness

Ik hoop jou met mijn berichten op een positieve manier te ‘besmetten’. Een virus te verspreiden dat vele mensen juist mag versterken en in de eigen kracht mag zetten. Want dat is waar het in mijn beleving hier op aarde om draait: ieder mens in zijn eigen kracht!

Waar gaan mijn blogs over?

Mijn berichten gaan over: gezond leven, mindset, massage, kinderen, praktijk nieuws, spiritualiteit, holisme, liefde en de natuur. Ik deel graag met jou mijn passie voor een bewuste manier van leven en een gezonde leefstijl.

Lees hieronder mijn blogs. Klik op de afbeeldingen.

vitaliteit, gezond leven, mindset, voeding, gezonde voeding, leefstijl, leefstijl coaching, slaappatroon, eten, energie, energiek, vitaal, gezond, passie, verbindingen, liefde, balans, holistisch, rust, ontspanning, stressvrij
Blog: wat is de sleutel naar vitaliteit?

Voel je vrij om de inhoud van mijn blogs met anderen te delen. Want delen = vermenigvuldigen. Delen = lief!

Maak eenvoudig online een afspraak

Wil je graag een afspraak maken naar aanleiding van het lezen van mijn blogteksten? Je kunt eenvoudig en veilig online een afspraak maken voor: massages, energetische behandeling of healing, intuïtieve coaching of leefstijlcoaching. Of meld je aan voor een inspirerende wellness workshop.