Over EsZensa

EsZensa Wellness heet je een warm welkom 

Kom tot rust, geniet van tijd en aandacht voor jezelf. Want je verdient het!

.

wellness Breda, balans, balance, massage Breda, CAM therapeut, Sheila Haanstra-van Kan, EsZensa wellness, holistische wellness praktijk breda, holisme, wellness, ontspanning, balans, gezondheid, rust, workshops, holistisch, energiebalans, consulten, therapie, healing, coaching, wellness producten, bodybutters, aromatherapie, hooggevoelige, wellness, massage, healing, coaching, ontspanningsmassage, holistische therapie, holistisch therapeut, hooggevoelig, integraal therapeut, integrale therapie, massages

Ben je toe aan meer tijd voor jezelf, aan meer rust en ontspanning of persoonlijke verdieping en inzicht? Wil je het volle potentieel uit jezelf halen, maar je weet niet hoe? Of misschien ben je het wezenlijke contact met jezelf kwijt. Bij praktijk EsZensa Wellness ben je in goede en warme handen.

.

EsZensa Wellness is een holistische gezondheidspraktijk waar je terecht kunt voor consulten, workshops en essentiële oliën die je kunnen ondersteunen in het (her)vinden van balans, inzicht en ontspanning.

.

Vanuit een holistisch mensbeeld (en dus kijkende naar het totale functioneren van de mens; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel), biedt EsZensa haar diensten aan die zijn afgestemd op de unieke individuele wensen en behoeften.

.

Ontdek de mogelijkheden van de wellness behandelingen en workshops om even lekker te onthaasten en te ontspannen, de energiebalans op peil te brengen, inzichten te verruimen en aan de slag te gaan met praktische handvatten en tips.

.

Kortom, meer of weer in contact met je eigen essentie!

.

Privacybeleid EsZensa Wellness

EsZensa Wellness ziet het als haar verantwoordelijkheid om discreet om te gaan met de verwerking van persoonsgegevens. In het kader van de nieuwe privacywetgeving AVG heeft EsZensa Wellness een privacybeleid opgesteld waarin te lezen is hoe de omgang is met persoonsgegevens en wat de rechten en plichten hierbij zijn.
privacybeleid EsZensa Wellness, privacyverklaring, AVG, persoonsgegevensbescherming, privacystatement

Heb je vragen over de diensten en activiteiten, neem dan gerust contact met mij, Sheila Haanstra-van Kan, op.