Workshops

Wellness workshops, leuk en inspirerend!

.

Wil je zelf leren masseren, je partner verrassen met een bijzonder cadeau? Of zoek je een originele workshop voor je personeel? Wil je met je vriendinnen of vrienden een leuke invulling geven aan een themafeest? Boek dan een workshop! Altijd een dankbaar en origineel cadeau.

.

Boek online jouw gewenste wellness workshop

boek online massageafspraak, massage boeken, online afspraak plannen, massage Breda, ontspanningsmassage, energetische massage, Holistisch massage en energetisch therapeut, massage, healing, coaching, Breda, massageworkshop, lekker in je vel, body mind balance, wellness, holistisch, hooggevoelig, coaching, intuïtieve coaching, lifecoaching, workshop, wellness, healing, energetische behandeling

Een leuke en leerzame manier om het nuttige met het aangename te verenigen is het volgen van een workshop. Bij EsZensa Wellness kun je een workshop volgen binnen het terrein van wellness, bewustzijn, spiritualiteit en gezondheid. De workshops zijn toegespitst op zowel volwassenen als kinderen.

Voor het boeken van een workshop geldt een afsprakenhorizon van minimaal één week m.u.v. de verkorte massageworkshop deel I.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de verschillende workshops.

.

massageworkshop Breda, massageworkshop, massage, workshop, wellness, leren masseren, vrijgezellenuitje, vriendinnenuitje, origineel cadeau, verwennerij, Sheila Haanstra-van Kan  balans, coaching Breda, coaching, handreikingen, healing, hooggevoeligheid, hooggevoelig, stress, gezondheidscoaching, massage Breda, Sheila Haanstra-van Kan, futloos, moe, persoonlijk advies, body mind balance, mindfulnesskinderworkshop Breda, kinderworkshops Breda, lekker in je vel, echt wel workshop, kinderworkshop, mindfulness for kids, onderlinge kindermassage, tactiele stimulatie, braingym, kindermeditatie, workshops voor kinderen, verjaardagsfeestje, kinderen, holistisch, hooggevoelig, Sheila Haanstra-van Kankinderen, essentiële oliën en kinderen, aromatherapie workshop, workshop essentiële oliën, aormaworkshop, workshop Breda, workshop, geuren,DoTerra, aromatherapie, essentiële oliën, essenties, etherische oliën, etherisch, aroma, gezondheid, welzijn, planten, hoofdpijn, migraine, spierpijn, holistisch, preventief, hsp, natuurzuiver, therapie, aromatherapie breda, sheila Haanstra-van Kan, holistisch therapeut, in breda, wellness praktijk, kinderen, citroenolie, pepermuntolie, lavendel olie, essential oils, geurverstuiver maken, reuk, geuren ervaren

Wat zijn de workshop mogelijkheden?

Deelnemen aan een wellness workshop biedt een leuke en originele gelegenheid voor teamtrainingen, studiemiddagen, persoonlijke ontwikkeling, groepsuitjes, teamuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes, vriendinnen/  vrienden dag, een origineel huwelijkscadeau of verjaardagsgeschenk of als een onderdeel van een vrijgezellenfeest. Als duo of koppel is het volgen van een wellness workshop een echt belevingscadeau om samen te delen en om samen van na te genieten.

De workshops bieden interessante inzichten en handvatten op het gebied van de eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en mogelijkheden alsook die van anderen en zijn een leuke manier om anders, vanuit holisme, naar jezelf en je omgeving te gaan kijken en deze te ervaren.

Kortom meer in contact met de eigen essentie!

.

Welke workshops kun je volgen?

Afhankelijk van de verschillende doeleinden, zijn er op ook maat toegespitste mogelijkheden. Neem hiervoor contact met mij op.
De workshops die je kunt volgen, zijn: massageworkshops, de workshop Body/mind balance , Lekker in je vel, echt welen de wellness workshop gezond leven met Essentiële oliën en Essentiële oliën en kinderen.

.

.

Wanneer je online een afspraak maakt, dan wordt er een afspraakbevestiging naar je mailadres verstuurd. Wanneer je een afspraak maakt met een hotmail account, dan kan het gebeuren dat je geen afspraakbevestiging in je mailbox treft. Dit heeft te maken met de spamfilters van Outlook. Je kunt er sowieso van uitgaan dat wanneer je online een afspraak hebt gemaakt, deze geboekt is en voor jou gereserveerd is in de agenda. Controleer bij twijfel per email of telefoon!

.

N.B. workshops kun je minimaal één week van tevoren boeken (m.u.v. de verkorte massageworkshop deel I)!