Massageworkshop

Wil je zelf graag leren masseren?
Volg dan een massageworkshop of verkorte
massagecursus en ontdek de weldage effecten van massage.

.

Ben je geïnteresseerd in massage en wil je zelf graag de kneepjes van het masseren onder de knie krijgen, dan is een massageworkshop of basiscursus masseren misschien iets voor jou?

.

Welke massageworkshops kun je volgen?

Massageworkshop/ basiscursus deel I

In de uitgebreide massageworkshop/ basiscursus (deel I) maak je kennis met en leer je:massagecursus, cursus leren masseren, workshop leren masseren, massageworkshop, partnermassage, massage, leren masseren, massage Breda, workshop, vrijgezellenuitje, origineel verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, aanraken, ontspanning, ontspannen cadeau, origineel cadeau, massage Breda, massageworkshop Breda, massagecursus Breda

* De basisbeginselen van het masseren
* De massage effecten
* De massagevoorbereiding
* De basis massage handgrepen
* mentale voorbereiding op massage (ademfocus oefening)
* Een heerlijk ontspannende (rug-, schouders- nek)massage geven en ontvangen

Er zijn twee varianten van deze massageworkshop:

1. De uitgebreide variant van 4 uur totaal bestaande uit uitgebreide theoretische uitleg en een praktisch oefengedeelte.

2. De verkorte variant van 2 uur totaal bestaande uit een korte toelichting op de massage handgrepen en het praktisch oefengedeelte.

Bij beide massageworkshops leer je dezelfde massage handgrepen en ontvang je hetzelfde massage cursusmateriaal.

.

.

Massageworkshop deel II benen en voeten

Heb je de basiscursus/ massageworkshop deel I al gevolgd of wil je graag leren hoe je vakkundig de benen en voeten masseert? Meld je dan aan voor de vervolgworkshop benen/voeten deel II.

massageworkshop, partnermassage, massage, leren masseren, massage Breda, workshop, vrijgezellenuitje, vriendenuitje, massagecadeau, benenmassage, voetenmassage, leren masseren, vervolgmassageworkshop, huwelijkscadeau, origineel cadeau, verjaardagscadeau, bedankje, massagecursus, massagecursus Breda, massageworkshop Breda

In de massageworkshop benen/ voeten leer je:

* Korte herhaling van de basisprincipes van het masseren
* De specifieke handgrepen van benen en voeten
* Een gedegen en ontspannende benen- en voetenmassage geven en ontvangen

.

.

.

.

Basiscursus/ massage workshop deel I en II

Massage van rug, nek, schouders, benen en voeten 

massageworkshop, leren masseren, partnerworkshop, massage, ontspanningsmassage, workshop, massagehandgrepen, massagecursus, massageworkshop Breda, leren masseren Breda, origineel cadeau, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, origineel uitje samen, samen doen in Breda, ontspanning, stressrelease, stressreductie, in Breda, massagepraktijk, massagecursus

In de basiscursus/ uitgebreide massageworkshop leer je:   

* Elkaar een gedegen ontspannende rug-, schouder- nekmassage geven en ontvangen alsook hoe je een ontspannende benen- en voetenmassage kunt geven
* De basisprincipes van het masseren
* De basis massage handgrepen

.

.

.

Masseren is leuk en leerzaam om te doen en dankbaar om te ontvangen. Als gezellig vriendenuitje, vrijgezellenuitje, verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, Valentijnscadeau, examencadeau, origineel bedankje of een blijvend cadeau voor jezelf en je partner. Massage is voor iedereen en altijd!

.

.

N.B. De massageworkshop is op aanvraag en dus altijd op basis van eigen verzoek. Hierdoor altijd persoonlijk en vertrouwd met jouw dierbare(en) en met alle aandacht en gelegenheid om vragen te stellen.
Voor de workshops geldt een afsprakenhorizon van minimaal één week, behalve voor de verkorte workshop deel I (2 uur).

.

Toelichting op de massageworkshops

Basiscursus/ Massageworkshop (deel I) rugmassage (4 uur of 2 uur)

Duur: 4 uur uitgebreide massageworkshop met theorie vooraf of 2 uur als verkorte praktische variant.
Aantal deelnemers: vanaf 2 personen al mogelijk. Je oefent de massagehandgrepen op elkaar op basis van demonstratie vooraf door de therapeut. Informeer naar de mogelijkheden.
Kosten: € 100,- p.p. bij 2 deelnemers voor 4 uur. Bij 4 deelnemers in de praktijk (of meer dan 4 op locatie) is het tarief € 85,- p.p. voor de workshop van 4 uur.
Het tarief van de verkorte workshop van 2 uur: € 65,- p.p. bij 2 deelnemers. Vanaf 4 deelnemers € 50 p.p. Inbegrepen bij beide workshops is uitgebreid cursusmateriaal, koffie/thee/water iets lekkers erbij.

.

.

Wat is het verschil tussen de 4 uur durende workshop leren masseren en de 2 uur durende workshop?

Bij de vier uur durende variant ontvang je een officieel certificaat als bewijs van deelname aan de basiscursus deel I. Bij de vier uur durende workshop ontvang je vooraf aan het praktische gedeelte een uitgebreide theoretische toelichting op de basisbeginselen van het masseren, de basishandgrepen worden uitgebreid besproken en je leert wat de massage effecten zijn en hoe je vanuit je gevoel kunt masseren.
Bij de twee uur durende workshop ga je na een korte toelichting op de handgrepen direct praktisch aan de slag en leer je elkaar een rug, nek, schoudermassage geven.
Informeer naar de mogelijkheden voor een specifiek afgestemde workshop op locatie of op maat of boek direct online een afspraak voor een workshop!


Basis massageworkshop (deel II) benen en voeten

Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: vanaf 2 personen al mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Kosten: € 65,- p.p. bij 2 deelnemers. € 50 p.p. vanaf 4 deelnemers.
Inbegrepen is een korte terugblik op de informatie uit de basiscursus/ massageworkshop deel I, uitgebreid cursusmateriaal, koffie/thee/water en iets lekkers erbij.
Informeer naar onze mogelijkheden voor een specifiek afgestemde workshop op locatie of op maat of boek direct online een afspraak voor een workshop!

.

Basiscursus/ massageworkshop (deel I en II) rug, nek, schouders én benen en voeten 

Duur: 4 uur
Aantal deelnemers: deze workshop is bedoeld voor duo’s en groepjes van maximaal 4 personen. Informeer naar de mogelijkheden.
Kosten: € 115,- p.p. bij 2 deelnemers. Kom je met 4 deelnemers, dan betaal je € 100,- p.p. Inbegrepen is een korte toelichting op de massage handgrepen, uitgebreid cursusmateriaal, koffie/thee/water en iets lekkers erbij. Het is in hoofdzaak een praktische workshop met een korte uitleg van de massage handgrepen.
Wil je graag meer verdieping met theoretische massagekennis, naast de praktische massage oefening? Volg dan de basiscursus/ massageworkshop deel I zoals eerder beschreven.
Informeer naar onze mogelijkheden voor een specifiek afgestemde workshop op locatie of op maat of boek direct online een afspraak voor een workshop!

.

.

Reserveer zelf in je eigen tijd via het online afsprakenportaal een datum voor de uitgebreide of verkorte massageworkshop.

.

Wil je meer informatie over de basiscursus leren masseren of de massageworkshops? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. En natuurlijk ben je altijd welkom voor het ondergaan van een van de massagebehandelingen.

acceptant massagebon, massagebon, massagecadeaubon, massage, origineel geschenk, dankbaar cadeau, kadobon, massagekadobon, massage kado, relatiegeschenk, ontspanning