Therapeut

Bij de holistisch therapeut… ben je in goede en warme handen

 

Wat kun je verwachten van een holistisch therapeut? Wie is het gezicht achter EsZensa Wellness?

massage Breda, Sheila Haanstra-van Kan, CAM therapeut, Massagetherapeut Breda, healer Breda, coach Breda, Kindercoach Breda, Holistisch healer Breda, Integraal therapeut, Integraal holistisch therapeut Breda, Balanstherapeut Breda, massages Breda, healing Breda, ontspanning, EsZensa Wellness, intuïtief coach, lichtwerker, hoogsensitief, hooggevoelig, medium therapeut, reiki therapeut, balans, burn-out coach Breda, stressvrij, rust, leefstijlcoach Breda, vitaliteitscoach Breda, masseur Breda

Sheila Haanstra-van Kan                  Integraal holistisch therapeut

Laat ik mezelf aan je voorstellen

Mijn naam is Sheila Haanstra-van Kan. Met veel liefde, aandacht en plezier sta ik aan het roer van EsZensa Wellness sinds 2005. In de functie van integraal holistisch balanstherapeut, energetisch therapeut, massagetherapeut en leefstijlcoach help ik volwassenen, jongeren en kinderen met het (her)vinden van de balans in het leven.

 

De uitdaging van het leven: balans bewaken

Als moeder van twee (gevoelige) kinderen weet ik goed hoe uitdagend het is om de balans in het leven te behouden of hervinden. De balans tussen activiteit en rust, tussen geven en nemen. Ik zie mezelf als een vertegenwoordiger van de zachte, gevoelvolle en rustige kant van het leven. Ik vind het fijn dat ik je als therapeut een tegenhanger kan bieden van alle drukte, denken, activiteit en doen.

Via massage, healing en coaching krijg je de kans om tot rust en tot jezelf te komen. Ik bied je de gelegenheid om weer helemaal in het hier en nu te ZIJN. Ik help je om emoties of spanningen te voelen en los te laten. Ik ondersteun je om helderheid in jouw (gezondheids)situatie te krijgen en met een herboren en energiek gevoel weer naar huis te gaan.

 

Over EsZensa Wellness, what’s in a name?

Sinds 2005 ben ik begonnen met het aanbieden van holistische behandelingen en consulten. In eerste instantie tezamen met een collega therapeut wat vanaf dat moment is uitgemond in de praktijk EsZensa Wellness.
De naam EsZensa Wellness slaat op het terugkomen bij de eigen essentie. Bij jouw kern. Jezelf (her)ontdekken of (terug) vinden, jezelf weer heel puur ervaren en lekker jezelf mogen zijn. Ik nodig je uit om bewust weer te voelen. In EsZensa vind je ook het woord Zen terug. Het refereert naar rust en er bewust met aandacht mogen zijn. EsZensa staat ook voor het ervaren met al je zintuigen, de senses. Bij EsZensa Wellness worden je zintuigen vertroeteld en in harmonie met elkaar gebracht. Juist met de drukte van alledag vormen de consulten en behandelingen een welkome tegenhanger. Ik ondersteun je daarom graag bij het (her)vinden van jouw balans.

Mijn filosofie en werkwijzen zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar levensgeluk en -kwaliteit. Als holistisch therapeut reik ik je handvatten aan die je kunnen ondersteunen. Ik wijs je graag de richting. Veel zul je ook zelf mogen ontdekken en doen.

.

“Belangrijk vind ik dat ik mijn werk vanuit mijn hart kan verrichten.”

Find your heart, then you know your path.

 

Over mijn achtergrond

Bij EsZensa Wellness ben je in goede handen voor een moment van ontspanning, het hervinden van balans en het verkrijgen van inzichten.
Als holistisch therapeut heb ik een brede achtergrond in het begeleiden en behandelen van cliënten. Gerichte vakopleidingen en cursussen in Massagetherapie, Energetische therapie & Holistic healing, Reiki, Onderlinge kindermassage, Braingym (Kinesiologie), Aromatherapie, NLP, Vitaliteitscoaching.

En bovenal een oprechte compassie voor de medemens. Ik houd mezelf graag op de hoogte van actualiteiten binnen mijn vakgebied. Via cursussen of het volgen van workshops en seminars houd ik mijn kennis en kunde up-to-date. Mijn recentere verdiepingscursussen betreffen: Acupressuur en meridiaanleer, Vitaliteitscoaching, Chakrakleuren diagnostiek, Nervus Vagus ontspanning en Lichaamsgerichte traumaheling.

Ik leer en ontdek veel op mijn eigen spirituele pad en vind het fijn om de universele lessen te kunnen herkennen en te delen met mijn omgeving. Ik geniet van het leven dat met de groei van liefde en licht in mijzelf steeds mooier en makkelijker wordt.

.

Platforms en beroepsverenigingen

Als professioneel therapeut en coach ben ik aangesloten bij BMS belangenvereniging (Massage- en Sportverzorgingsbranche) en kindercoach beroepsorganisatie Adiona. EsZensa Wellness heeft een Wkkgz-registratie bij het Klachtenportaal zorg en is hiermee aangesloten bij de Wkkgz erkende geschilleninstantie KPZ. Door deze registratie kun je voor klachtenmelding en behandeling terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris.
In mijn praktijk ontvang ik cliënten vanuit het bedrijfsleven en organisaties via mijn samenwerking met Bedrijfsmassage Abonnement.
Sinds 2021 ben ik aangesloten bij het online platform Keuze vrij bij mij omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zich in mijn praktijk welkom voelt. Tevens ben ik met mijn Vitaliteitsprogramma voor o.a. burn-out coaching aangesloten bij de landelijke organisatie Balansportaal.

 

bms, massageregister, belangenvereniging, massage, massage belangenvereniging, lidmaatschap, massagetherapie, bms-register, massages, massagetherapie     beroepsorganisatie Adiona, kindercoaches, kindercoach, stichting, erkende therapeut, holistisch therapeut  keuze vrij bij mij, vrijheid, medische vrijheid, gezondheid, iedereen, ondernemersplatform, platform voor iedereen, platform voor alle aanbieders, gezondheid voor iedereen, zonder mondkapjesplicht, zonder vaccinatieklachtenportaal, wkkgz, klachten melden, massage, zorg,bma, bedrijfsmassage, bedrijfsmassageabonnement, massagecadeaubon, masseur Breda, massagetherapie, ontspanning, massage op het werk, massage cadeau  balansportaal, burnout, stress, zelfontwikkeling, vitaliteitscoaching, massage, ontspanning, depressie, angsten, traumaheling